Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Autor
Michota-Katulska Ewa
(1)
Zegan Magdalena
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Dietetycy
(1)
Temat
Konserwacja żywności
(1)
Marnotrawstwo żywności
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Słowo kluczowe
marnotrawstwo żywności
(1)
przechowywanie żywności
(1)
żywność
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 162-177. Indeks.
Publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności: Skala marnowania żywności; Konsekwencje marnowania żywności; Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności; Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności; Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania; Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywania; Warunki przechowywania żywności – wskazówki dla konsumenta; Sposoby ograniczania marnowania żywności
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej